Noves estacions d'interpretació del patrimoni

Divendres, 11 de gener de 2019 a les 10:00

Des de finals del mes de desembre, la Garriga té dues noves estacion d'interpretació del patrimoni. Es tracta de la senyalització situada al costat del Pou Calent i la situada a la plaça del Silenci.

L'estació del pou calent, parlar de la font però també és una excusa per parlar del paper que ha jugat l'aigua termal en la història i el desenvolupament de la Garriga, i sobretot, per parlar dels usos públics i privats de l'aigua termal, i de les tensions i lluites que s'han produït al llarg del temps al voltant d'això.

També des del mes de desembre, l’Illa Raspall compta amb un nou plafó explicatiu sobre la història d’aquesta part emblemàtica del municipi. Els textos que recull parlen sobre el creixement de l’eixample d’estiueig a la Garriga com a inici del model de poble actual. En definitiva, del pas de la Garriga rural a la Garriga urbana. El plafó inclou tres fotografies que il·lustren tres moments històrics: el municipi rural, el de finals del anys 50 i el de l’actualitat. A més, també compta amb un element per fer fotografies enquadrant algun dels edificis més característics de la zona, com la Torre Iris

Darrera actualització: 11.01.2019 | 15:08

Imatges

pou calent