Nova edició del Voluntariat per la llengua

Última revisió 17-10-2018 13:14
17/10/2018

L'Oficina de Català organitza una nova edició del Voluntariat per la llengua amb l'objectiu que aquelles persones que volen millorar el seu català puguin practicar, gràcies a les parelles lingüístiques.

Amb la fresca, els dies més  curts i la caiguda de les fulles dels arbres ens arriba la tardor. És un bon moment per relacionar-nos amb els que tenim més a prop i que potser encara no sabem qui són, és temps de conèixer-nos millor i aprofitar una mica de sol, una passejada o una cafeteria acollidora per parlar i encetar noves amistats.

Per això, l'Oficina de Català organitza una nova edició del Voluntariat per la llengua amb l'objectiu que aquests moments dolços que ens ofereix la tardor serveixin perquè aquelles persones que volen millorar el seu català puguin practicar amb d'altres que estiguin disposades a oferir-los una hora a la setmana per xerrar i agafar confiança a l'hora de parlar en català.

Si voleu formar part del Voluntariat lingüístic com a aprenent o voluntari lingüístic només cal que ens envieu un correu a l'Oficina de Català (lagarriga@cpnl.cat) o bé acosteu-vos a l'Oficina, situada a l'Escola Municipal d'Ensenyament, c.Negociant, 79. Estem organitzant noves parelles lingüístiques amb les quals poder compartir bons moments.

Voluntariat Llengua
Voluntariat Llengua