Nou taller de cooperació internacional

Última revisió 12-03-2014 13:34
12/03/2014

El proper 15 de març es durà a terme el 2n taller de cooperació internacional organitzat des de l’Àrea d’Acció Social, Cooperació i Polítiques d’Igualtat amb la col·laboració del Fons Català de Cooperació. El taller, que dóna continuïtat al que es va treballar en la primera edició, se centrerà en com fer el seguiment i tancament d’un projecte. Així es donaran eines per fer una bona descripció de la intervenció, de l'assoliment d’objectius, de la valoració i de les perspectives de futur.

El taller, que es farà de 10 a 14 h a la sala de Plens de l'ajuntament, és gratuït i s’hi poden apuntar totes les persones que estiguin interessades aquesta eina de realització de projectes de cooperació internacional (inscripcions a pigualtat@ajlagarriga.cat, fins al 14 de març).

Durant la primera edició ja es va introduir el mètode de l’Enfocament de Marc Lògic, que s’utilitza per a la realització de projectes de cooperació internacional, mitjançant el taller d’elaboració d’informes de seguiment i informes finals.


Logo la Garriga Coopera
Logo la Garriga Coopera