Nou cartipàs municipal

Última revisió 13-01-2020 13:40
04/07/2019

L'alcaldessa de la Garriga, Dolors Castellà, va donar compte del cartipàs municipal per a la nova legistatura durant al Ple del 3 de juliol passat

L'alcaldessa, Dolors Castellà, es farà càrrec de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Governació, la Regidoria d’Acció social i la Regidoria de Cooperació, igualtat, i barris.

Per la seva banda, Lluís Marco estarà al capdavant de la Regidoria de Serveis Interns, la d’Hisenda i la de Participació.

Neus Marrodán s'encarregarà de la Regidoria d’Urbanisme i Via Pública i de la Regidoria de Medi Ambient i Habitatge.

Les regidories de Tecnologies de la informació i la comunicació,  de Cultura i la de Joventut i Infància, les portarà Lluís Rodríguez "Pote".

Pel que fa a Educació i formació, Promoció econòmica i Patrimoni i Turisme, serà Meritxell Catalan qui n'estarà al capdavant.

Per últim, Jordi Musquera es farà càrrec de la Regidoria d’Esports.

Podeu consultar més informació sobre el consistori a l'apartat web.

Durant el Ple, també es va informar de les persones que ocuparien les tinences d'alcaldia (1er, Lluís Marco, i 2a, Neus Marrodan), dels càrrecs de portaveus (Lluís Marco per ERC-Acord, Jordi Pubill per Junts per la Garriga, Pep Tarradas per la CUP, Àlex Valiente per PSC i Ángel Guillén per Ciutadans i de les diferents comissions.

Podeu escoltar el Ple sencer al podcast de Ràdio Silenci.

ple cartipas la garriga
ple cartipas la garriga