Netegem el bosc!

Divendres, 20 de juliol de 2018 a les 00:00

Nenes i nens del casal d’estiu de l’escola Interdansa han participat en una jornada de neteja del bosc del Malhivern, a tocar de la Vil·la Romana de Can Terrers.

Un total de 58 nenes i nens d’entre 3 i 12 anys i 8 monitors han estat passejant pel bosc i recollint totes les deixalles que han anat trobant: plàstic, papers, envasos, restes de runa… Un cop recollits els residus, els han classificat en diferents bosses, per tal que puguin ser tractats o reciclats com pertoca.

Abans, la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Garriga, Neus Marrodan, ha explicat als infants on i com han de llençar les escombraries i què cal fer si es troben deixalles fora del seu lloc o si es volen llençar trastos.

La iniciativa ha sorgit de la mateixa escola, que ha volgut cooperar així amb el poble i l’ecologia. Enguany, el casal d’estiu d’Interdansa es diu “La clau secreta” i el seu objectiu és “aportar a l’alumnat els valors de reduir, reutilitzar i reciclar”, segons Oriol Bassols, monitor de l’escola i impulsor de la iniciativa.

La regidora també ha recordat la necessitat d’aquestes jornades de neteja, que al municipi es fan periòdicament, i ha destacat la importància de transmetre als més petits el missatge de no llençar escombraries al bosc.

La jornada ha acabat amb una actuació de les nenes i nens a la plaça de Can Dachs, una flashmob titulada Mi madre tierra.

Darrera actualització: 20.07.2018 | 13:11

Imatges

Neteja bosc Neteja bosc Flashmob