Nadales de la mà de l'Escola Municipal de Música

Última revisió 09-12-2013 11:17
09/12/2013

A partir del dia 10 de desembre, l’Auditori acollirà concerts de Nadal a càrrec dels diferents grups de l'Escola Municipal de Música. El primer serà el de l’Orquestra de Cambra de la Garriga (10 de desembre), l’Orquestra de petits i grups locals (13 de desembre), el departament de vent de l’escola (16 de desembre), el departament de corda (17 de desembre), els alumnes adults (17 de desembre) i el departament de piano (19 de desembre).

El grup coral de nivell elemental de l’Escola Municipal de Música (EMM) oferirà una cantada de nadales a diferents carrers i places de la Garriga. Serà el proper 22 de desembre a partir de les 12 hores del migdia, en un petit cercavila que sortirà des de la plaça de l’Església. L’activitat forma part de la programació nadalenca de l’EMM, que també inclourà un calendari de concerts i actuacions oberts al públic.

Participació a la cavalcada
Un any més, l’escola també serà present a la cavalcada dels Reis d’Orient a través de l’Orquestrina, una banda d’instruments de carrer (saxos, flautes, clarinets, percussió...) que actua en actes festius de la Garriga. Es tracta d’un grup obert a alumnes de diferents edats, i fins i tot a les seves famílies i amics, que prepara les seves actuacions segons els tipus d’acte al qual participa. En el cas de la cavalcada, per exemple, l’Orquestrina acompanyarà les carrosses reials amb nadales i música d’ambient per rebre els Reis d’Orient.

bànner Escola Municipal de Música de la Garriga
bànner Escola Municipal de Música de la Garriga