Mesures per impulsar la Borsa d’Habitatge

Dimarts, 3 de setembre de 2019 a les 00:00

Amb l’objectiu d’impulsar la Borsa d’Habitatge, l’Ajuntament ha creat dues línies d’ajut específiques per potenciar-ne l’ús.

El primer ajut consisteix en una subvenció econòmica per a aquelles persones que lloguin el seu pis mitjançant aquest servei municipal. En el segon cas, es tracta d’un ajut econòmic per finançar els arranjaments necessaris per poder llogar un pis. Les dues subvencions són compatibles entre si i, per tant, poden sol·licitar-se simultàniament.

La finalitat d’aquesta actuació és mobilitzar el parc d’habitatges buit de la Garriga, en un moment en què el municipi disposa de poc parc de lloguer.

En els dos casos, més enllà dels ajuts econòmics, també s’ofereix assessorament sobre els tràmits (cèdula d’habitabilitat, certificat d’eficiència energètica) i informació sobre els avantatges de la Borsa d’Habitatge (assegurança gratuïta multirisc, assegurança jurídica en casos d’impagaments o seguiment per part de l’Ajuntament de les obligacions contractuals entre les dues parts signants d’un contracte, entre d’altres).

Més informació a l’Àrea d’Habitatge, al telèfon 93 860 52 85 o al correu electrònic habitatge@ajlagarriga.cat.

Darrera actualització: 02.09.2019 | 11:41