Més activitats per a emprenedors

Última revisió 09-10-2014 09:11
09/10/2014

Durant aquest mes d’octubre, el “Servei d’Emprenedoria” i l’“Emprèn Jove” organitzaran dues activitats. En primer lloc, una nova sessió del programa mensual de formació els dies 14 i 16.

Sota el títol “Evoluciona les idees pensant en clau de model de negoci”, l'activitat vol aportar noves perspectives sobre el procés d’emprendre i el mite del pla d’empresa, donant a conèixer l’eina complementària del model de negoci i com aplicar-ho a l’emprendre. 

Evolucionar i ordenar la nostra idea dissenyant el nostre model de negoci, les tècniques de visual thinking, o la metodologia en espiral són altres temes que es tractaran a les jornades que es faran de 10 a 13h a Can Raspall.

Per poder assistir a aquest taller, que anirà a càrrec de Jordi Puigdellívol Clarà (Start-Up & Innovation Sherpa), cal inscripció prèvia.

També durant aquest mes, s'organitzaran unes jornades, el 28 i 29 d’octubre, que serviran de cloenda del programa de suport a l’emprenedor d’aquest any. Aquestes jornades, que es realitzaran de manera intensiva matí i tarda, volen donar eines pràctiques a través de tallers. 

Cartell taller emprenedors
Cartell taller emprenedors

Et pot interessar