Marçal Ramon presenta "Criatures...i els homes de seny"

Última revisió 11-03-2014 09:58
11/03/2014

L’exalumne i exprofessor de l'escola, Marçal Ramon presentarà, a l’Auditori el dia 15 de març a les 21 h, Criatures…i els homes de seny. L’artista garriguenc estarà acompanyat pel grup de música d'arrel tradicional format per Ivo Jordà a la gralla, Iu Boixader (també de la Garriga) al contrabaix; i Oriol López a la bateria. 

El concert de Criatures serà, segons el músic, "un concert especial" que mostra la gran amistat amb l'Ivó Jordà fins al punt de que quan estem tocant és com si parléssim. El nostre llenguatge, el nostre mitjà de comunicació ha esdevingut música, ell amb la gralla i jo amb l'acordió. Criatures és el fruit de tots aquests moments viscuts, és una estona més de diàleg entre germans, talment com si fóssim dues criatures. Això sí, en aquest cas acompanyats dels “homes de seny”, l'Iu i l'Uri, dos grans músics que també voldran dir-hi la seva.

El Xè Cicle de Joves Intèrprets de l’Escola Municipal de Música, que es va inaugurar el passat 13 de febrer amb l’actuació magistral del pianista Ignasi Cambra, ha programat tres concerts per aquest mes de març.

El dia 22 serà el torn del jazz del Marina Tuset Soulseptet. El grup de la jove de 19 anys ha actuat al Jamboree Jazz Club, al Festival Internacional de Jazz de Barcelona, al Harlem Jazz Club i a la Nova Jazz Cava de Terrassa, entre d’altres.

I tancarà les propostes del mes de març, el concert de “les nostres orquestres” el dia 30. Una mostra, segons els organitzadors, “de la tasca pedagògica dels nostres grups instrumentals, que ofereix un concert de gran nivell”.

El Cicle de Joves Intèrprets complementa els concerts amb sessions de petit format, la projecció de documentals i amb diverses xerrades com la que farà Guida Sellarès sobre “Com treballar la creativitat amb els alumnes” el dia 25 de març a l’Auditori.

Foto Marçal Ramon
Foto Marçal Ramon

Vídeos

Capvespre a Paranna? - Criatures

Macedo?nia Criatures