L'inici de curs escolar, amb novetats

Última revisió 20-09-2019 11:41
17/09/2019

El nou curs escolar ha començat amb diverses novetats als centres educatius públics de la Garriga.  Entre elles destaca l’ampliació de les línies de 1r d’ESO a l’Institut Manuel Blancafort, que ha passat de tenir-ne 4 en lloc de 3.

Aquest nou curs dues de les escoles del municipi han canviat de direcció: són l’escola Tagamanent i l’escola Els Pinetons. L’equip directiu del Tagamanent l’integren Xavier Majà (director), Marta Espelt (cap d’estudis) i Judit Torra (secretària). El nou equip d’Els Pinetons el formen Montse Valois (directora), Gemma Tomàs (cap d’estudis) i Eli Jorba (secretària).

Aquest setembre el curs ha engegat amb 77 infants matriculats a l’escola bressol municipal Les Caliues. Pel que fa a l’Educació Infantil de 2n cicle i a Educació Primària, l’escola Els Pinetons ha iniciat el curs amb 442 alumnes, l’escola Puiggraciós amb 455, el Giroi amb 372, l’escola Tagamanent amb 215.. Dins l’etapa d’Educació Secundària, batxillerat i cicles formatius, a l’Institut Manuel Blancafort hi estudien 528 nois i noies, a l’Institut Vil·la Romana 540 i a l’Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD), 70. 

Pel que fa al centre concertat Sant Lluís Gonçaga, el curs ha començat amb 59 a la llar d’infants del centre, 207 a l'etapa d'Educació Infantil de 2n cicle i a Educació Primària, i 207 a l'Educació Secundària. Al municipi també hi ha els següents centres privats: La Rialla, Col·legi SEK-Catalunya i The International School of Catalunya (ISCAT).

 

Inici de curs
Inici de curs