Les Trobades Veïnals segueixen endavant, ara de manera virtual

Última revisió 13-05-2020 11:42
13/05/2020

El proper 28 de maig l’Ajuntament es reunirà amb els barris de Dalt, Sant Ramon, Can Noguera, Can Queralt, Pinetons i Querol.

L’estat d’alarma i la situació provocada per la Covid-19 han fet que l’Ajuntament s’hagi hagut de plantejar nous formats per no deixar de banda els processos de participació ciutadana engegats al municipi.

És per això que s’ha optat per no aturar les Trobades Veïnals, un projecte que va arrencar el passat mes de febrer amb una molt bona acollida per part de la ciutadania. La iniciativa té l’objectiu de celebrar trobades periòdiques amb el veïnat dels diversos barris del poble per conèixer i atendre les seves demandes in situ.

Fins ara, l’alcaldessa, les regidores i els regidors s’havien traslladat als barris en qüestió, però amb el nou context excepcional, s’ha decidit que la propera Trobada Veïnal es farà virtualment, mitjançant l’aplicació ZOOM.

Aquesta vegada es convoca els barris de Dalt, Sant Ramon, Can Noguera, Can Queralt, Pinetons i Querol el proper dijous 28 de maig de 19 a 20 h. Per assistir a la sessió, només cal enviar un correu a barris@ajlagarriga.cat o un Whatsapp al 607 92 82 81. Un cop feta la inscripció, l’Ajuntament enviarà a  les persones interessades les instruccions per poder-hi participar.

Un nou espai de reflexió i comunicació

Una de les finalitats de les Trobades Veïnals és reforçar el contacte amb la ciutadania i detectar problemes reals i concrets de la gent que viu al poble. També pretenen enfortir sinergies enriquidoers per a la convivència i la cohesió social, i crear un nou canal de reflexió i per compartir impressions sobre el dia a dia a la Garriga.

El mes de febrer l’alcaldessa, les regidores i els regidors es van trobar amb el veïnat dels barris de la Doma, les Roques, Centre i Santa Rita, en una sessió a Can Luna. I el mes de març es van reunir, al Casino, amb els barris de Ca n’Illa, Montserrat i el Passeig. Al llarg dels propers mesos s’espera haver pogut fer les Trobades Veïnals −virtuals o presencials, segons la situació de cada moment− amb tots els barris del municipi.

Més informació sobre el projecte i sobre les diverses sessions ja celebrades al web participa.lagarriga.cat

Trobades Veïnals.
Trobades Veïnals.

Documents adjunts