Les inscripcions per l'exposició Dona i Cos, a partir del 16 de setembre

Dilluns, 16 de setembre de 2013 a les 09:38

Les organitzadores de la Mostra Col·lectiva d'Art de la Garriga s'han vist amb la necessitat de comunicar a totes les persones interessades en formar part d'aquesta activitat que hauran de tancar les inscripcions molt abans del que havien previst.

Comunicat d'última hora:

A causa del gran nombre d'artistes que ja s'han inscrit a la Mostra Col·lectiva d'Art de la Garriga les organitzadores s'han vist amb la necessitat de comunicar a totes les persones interessades en formar part d'aquesta activitat que hauran de tancar les inscripcions molt abans del que havien previst. Encara s'accepten inscripcions, tot i que això no garanteix la participació definitiva. En aquest sentit, volen recordar que la Mostra és una activitat participativa, és a dir, que les i els artistes que en formen part no només exposen la seva obra, sinó que s'impliquen en la organització, la recepció de les obres, vigilància de la sala, disseny i distribució del cartell, inaguració, ... i això és un factor decisiu per ser acceptats a la Mostra.

Per això, segueixen animant totes aquelles persones que creguin que poden aportar la seva visió artística al tema de la mostra d'enguany -COS I DONA- afanyeu-vos a fer arribar la vostra fitxa d'inscripció degudament emplenada i raonada.

Més informació al facebook MOSTRA D'ART DE LA GARRIGA

Les inscripcions per participar a la IV Mostra Col·lectiva d'Art de la Garriga, que enguany girarà al voltant de tema Dona i Cos, s'obriran a partir del 16 de setembre.

Com cada any, un grup d'artistes vinculades a la Garriga, juntament amb l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, organitzen una exposició de temàtica femenina que es porta a terme durant la celebració del Dia Internacional de les Dones (8 març).

La mostra està oberta a tota mena de reflexions (sexualitat, sensualitat, salut, estereotips, bellesa, rols...) i a qualsevol format (fotografia, escultura, pintura, instal·lacions, videoart.....).

Les inscripcions es podran fer als serveis socials municipals (c/ Sant Francesc, 1) o bé per correu electrònic a pigualtat@ajlagarriga.cat. Les places són limitades.

L'any passat la mostra "Dones d'aigua" va reunir més d'una vintena d'artistes locals, que van com a eix vertebrador el canvi constant que hi ha en les dones, que es renoven, creixen i es transformen com l'aigua.

Darrera actualització: 28.10.2013 | 09:39