L'Alhambra acull la festa de l'handbol base

Última revisió 09-10-2014 09:11
09/10/2014

El Cinema Alhambra és el lloc escollit per la festa d’inici de temporada del handbol base català de Llet Nostra que se celebrarà el proper divendres 10 d’octubre a les 18 hores. 

Jugadors en representació del primer equip de handbol del Barça, representants de la Federació Catalana d’Handbol i  més de 250 persones de diferents clubs de Catalunya participaran en aquest acte.

En aquesta festa també es donaran les equipacions als club guanyadors del concurs de vídeos Glop Llet Nostra organitzats per la marca catalana la temporada passada 2013 - 2014. Així doncs, els jugadors dels equips del CEACA Tàrrega i el Joventut Handbol la Llagosta rebran de la mà dels jugadors representants del primer equip del Barça d’Hanbol la seva equipació per aquesta nova temporada. Los vídeos guanyadors es poden veure a www.lletnostra.cat

Aquest és una dels molts actes paral·lels a la projecció de pel·lícules que s'organitzen al cinema Alhambra des de la seva reobertura el 29 d'agost passat. Durant aquest mes d'octubre faran l'estrena de la pel·lícula Ànima amb la presència del director i un combinat, els dies 18 i 19, amb la projecció de "Cantando Bajo la lluvia" i espectacle de l'escola de ball Tukupracum.

Acte de llet nostra a l'alhambra
Acte de llet nostra a l'alhambra