L'Ajuntament de la Garriga s'adhereix a la convocatòria d'aturada de País

Última revisió 02-10-2017 17:52
02/10/2017

Davant l’agressió dels drets fonamentals dels catalans i de les catalanes i com a resposta a les actuacions violentes i criminals dels cossos de la Guàrdia civil i la Policia Nacional que es van produir durant el dia d’ahir a Catalunya, l’Ajuntament de la Garriga s’adhereix a la convocatòria d’aturada de País convocada per demà 3 d’octubre per la Taula per la Democràcia.

L’Ajuntament de la Garriga condemna enèrgicament la violència exercida per part de forces de seguretat de l’Estat per impedir l’1-O

L’adhesió a l’Aturada de País prevista per demà 3 d’octubre comporta que l’Ajuntament suspèn totalment la seva activitat institucional així com la prestació de tots els serveis. Únicament garantirà el funcionament de serveis mínims de la Policia Local i l’Escola Bressol Les Caliues. Aquesta aturada ha estat acordada amb el Comitè d’Empresa de l’Ajuntament. 

L’Ajuntament rebutja i condemna enèrgicament les accions violentes que han provocat més de 800 ferits i manifesta el seu compromís ferm en la defensa del drets civils i polítics així com el model de convivència de la societat catalana. Així mateix, expressa la seva voluntat de continuar defensant fermament el dret a decidir i dona ple suport al President i el Govern de la Generalitat en seguir defensant la voluntat del poble català.

Logo Ajuntament de la Garriga
Logo Ajuntament de la Garriga