L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ja ha obert la convocatòria d'ajuts al lloguer

Última revisió 31-05-2018 12:17
04/06/2018

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ja ha obert la convocatòria d’ajuts al lloguer d’aquest any. El termini per presentar documentació acaba el 29 de juny de 2018.

Per tal d’explicar el funcionament sobre  com es tramiten les sol·licituds d’aquests ajuts, la Regidoria d’Acció Social i Habitatge va organitzar dues sessions informatives el 25 i 29 de maig.

Les persones interessades, que poden trobar més informació a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya han d'omplir diferent documentació (Formulari de sol·licitud, Full de domiciliació bancària i Guia)  a l’OAC de l’Ajuntament o a Serveis Socials, revisar la documentació a l’Àrea d’Habitatge o a Serveis Socials (cal demanar cita prèvia) i tramitar a l’OAC de l’Ajuntament.

Les persones sol·licitants poden sol·licitar l’Informe de Vida Laboral per Internet a https://bit.ly/1UhHAYT  i sol·licitar el Certificat d’Imputacions de l’Agència Tributària per Internet: (només per aquelles persones que l’any 2016 no va fer declaració d’IRPF). https://bit.ly/2GIkwyv

lloguer
lloguer