La Sati i la seva gent salten a la pantalla

Última revisió 07-11-2019 11:59
26/11/2019

El Teatre de la Garriga – El Patronat acollirà el proper 30 de novembre, a les 11 h, l'estrena del documental L'últim torn. Mig segle d'història de Sati (1961-2014).

Creat per l’Associació de Memòria Visual, la cinta documenta la història de la fàbrica tèxtil Sati.

A través de testimonis que hi van treballar, empreses proveïdores i persones que van ocupar l'alcaldia del municipi, es repassen els moments mes importants d’una empresa que havia estat un referent en l’àmbit nacional i internacional. “Avui la Sati ja no hi és, però podem recordar i celebrar la seva existència. I fer-ho a través de les persones que li van donar vida”, expliquen els impulsors del projecte.

L’Associació Memòria Visual està integrada pel fotoperiodista de la Garriga Ramon Ferrandis, l’operador de càmera Jordi Vacca i el periodista Carles Riobó. La cinta ha estat possible gràcies a un conveni amb l’Ajuntament, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, VOTV i d’aportacions particulars.

Per assistir a la projecció del documental L'últim torn. Mig segle d'història de Sati (1961-2014), cal recollir les invitacions -són gratuïtes- a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament.

Documental SATI
Documental SATI