La Ruta del Pintxo, del 20 al 27 de juliol

Dilluns, 17 de juliol de 2017 a les 08:00

La 7a edició de la Ruta del Pintxo de la Garriga, organitzada per Mexcla’t, comptarà aquest juliol amb la participació d’una quarantena d’establiments del municipi. Tots ells, oferiran una recepta pròpia, que el públic podrà degustar del 20 al 27 de juliol.

La Ruta, que ja és una activitat consolidada al poble, permet no només gaudir de propostes gastronòmiques de qualitat, sinó conèixer una bona representació l’oferta de restauració local.

Entre les persones que facin la ruta i votin els pintxos que més els hagin agradat, es sortejarà una experiència gastronòmica, un sopar al local guanyador, un mòbil cortesia d’Emagina i un val per a comprar als comerços de l’ASIC.  Entre els premis, se n’introdueix un de nou: el Premi la Garriga, amb què es premiarà el pintxo que millor representi el municipi.

També es convocarà un concurs de fotografies per a xarxes, on les imatges dels diversos plats s’hauran de publicar amb l’etiqueta #RutaPintxo17.

Una de les novetats més important d'aquesta edició és que els organitzadors han dividit el municipi en zones de promoció. Si consumeixes un pintxo a la zona promocionada, s'entra al sorteig d'una capsa d'Experiències valorada en 60€. A la zona 1 (Ca'n Rosanes - Ca'n Illa - Passeig) es farà el 20 de Juliol; a la 2 (Ctra.Nova i 1r Tram Banys), el 21; a la 3 (2n Tram Carrer Banys i Zona Sínia) el 24; a la 4 (Places Esglèsia, Can Dachs i Doctor Vich i Cr.Doma i Torrent de la Sínia), el 25; a la 5 (Carrer Calàbria),el 26 i a la 6 (Carrer Calàbria amb Ctra. Nova - Can Noguera i zona Nord del Municipi) el 27 de Juliol.

Darrera actualització: 21.07.2017 | 12:41