La gent, protagonista de la Festa Major 2017

Divendres, 4 d'agost de 2017 a les 00:00

La Festa Major de la Garriga, que s'ha celebrat del 27 al 31 de juliol i també el 3 d’agost, ha comptat amb la participació de milers de veïns i veïnes de totes les edats. Les activitats, que fregaven el centenar, van omplir diversos espais del poble i van aplegar públics de tots els perfils.

L’inici dels 5 dies de gresca el va marcar el pregó de l’actor Pep Plaza, seguit del correfoc i el correaigua. L’espai de la barra del la plaça del Silenci, dinamitzar per The Impresentable Hoppers la Garriga, va ser un altre dels punts de trobada de moltíssima gent, que va gaudir de ball i espectacles.

El Passeig va acollir, durant dos dies, activitats familiars i tallers infantils per a nens i nenes de zero a set anys. I les noies i els nois més joves van tenir l’oportunitat de divertir-se al gran tobogan aquàtic urbà del carrer Rosselló, al Paintball, a l’Esgarrinxada i als Jocs d’Aigua, entre moltes altres propostes.

El Sopar i el Ball de Festa Major, els concerts-vermut, les obres de teatre i de circ, les sardanes o les activitats esportives van completar, també, el programa. A les nits, l’Espai de la  Doma, va ser l’escenari dels concerts de la Iaia, VaParir Tour, Oques Grasses i els Amics de les Arts, entre d’altres actuacions. En  el marc de la festa, i especialment en les activitats d’oci nocturn, es va dur a terme la campanya de sensibilització contra les actituds sexistes N + O = NO.

La Festa Major de la Garriga va ser possible gràcies a la implicació de moltes i moltes persones del poble, d’associacions, d’entitats, dels treballadors i treballadores de de l’Ajuntament , el Consell d’Infants i el Consell de Festa Major, així com d’empreses particulars.

Darrera actualització: 04.08.2017 | 11:07