La garriguenca Jana Sirés actua al Teatre

Dilluns, 4 de febrer de 2019 a les 00:00

La cantant garriguenca Jana Sirés presenta el seu primer disc, Waterfall, al Teatre de la Garriga – El Patronat, aquest 9 de febrer.

Sirés, que ja va oferir un tastet del seu treball en el concert vermut que es va celebrar a l’Auditori per Festa Major, presenta uns temes que van des del pop-folk, la bossa nova o fins i tot la música electrònica, conformant un àlbum fresc i eclèctic però molt proper.

Amb el preu de l’entrada, s’inclou un taller per a nens i nenes de 3 a 12 anys relacionat amb el concert. Per inscripcions i informació cal escriure a info@teatrelagarriga.cat fins divendres 08 de febrer a les 14 h.

Altres espectacles

Entre els actes de commemoració del bombardeig, també s’ofereix el dia 16 de febrer, Màtria, una obra que reivindica la Història a través de les cartes d’un soldat afusellat a la Guerra Civil, el cos del qual va desaparèixer, a la seva mare.

D’altra banda, el popular grup musical infantil El Pot Petit també passarà pel teatre a finals de mes, amb les entrades gairebé exhaurides. Presentarà el seu tercer disc, A l’aventura.

Darrera actualització: 04.02.2019 | 11:14