La Garriga suspèn la Festa Major

Última revisió 20-05-2020 09:10
20/05/2020

L'Ajuntament fa saber que, finalment, i a causa de la situació extraordinària, ha optat per suspendre els actes i esdeveniments de la Festa Major 2020.

Ho explica en el següent comunicat:

Comunicat

Davant el degoteig d’anul·lacions de festes majors i grans festivals de música de l’estiu i tenint en compte la incertesa de l’evolució de la pandèmia i de l'estat de les fases de desconfinament, des de l’Ajuntament de la Garriga hem optat per suspendre els actes i esdeveniments previstos per la Festa Major 2020.

Hem pres aquesta decisió per la impossibilitat de garantir la seguretat de la ciutadania de la Garriga, i després d'haver parlat amb totes les entitats i associacions implicades en l'organització de la festa.

Malgrat tot, i d'acord amb totes elles, volem comunicar que estem treballant en una proposta alternativa i adaptada a les circumstàncies, per als dies que, en principi, s’hauria de celebrar la Festa Major de la Garriga (del 26 de juliol al 3 d'agost).

Agraïm profundament la dedicació de totes les entitats i persones a títol individual que han participat durant mesos en la programació d’una Festa Major que no podrà ser com totes i tots hauríem volgut.

Comunicat de l'Ajuntament.
Comunicat de l'Ajuntament.