La Garriga, amb La Marató de TV3

Última revisió 14-12-2018 11:01
11/12/2018

A la Garriga s’organitzen diverses activitats que col·laboren amb La Marató de TV3, que enguany va dedicada a la lluita contra el càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

Tot i que al novembre ja va tenir lloc una caminada solidària amb el projecte, organitzada per l’equip d’atenció primària de la Garriga, el gruix d’activitats que col·laboren amb La Marató té lloc aquest més de desembre.

Ja el dia 2, el Barri de Dalt va organitzar la seva Fira de Nadal, amb una xocolatada solidària que va recaptar 470 euros per La Marató.

Els dies 14, 15, 16, 21, 22 i 23 de desembre, el Trenet de Nadal tornarà a recórrer els carrers del centre (Banys, Centre, Calàbria i Negociant), per continuar per carretera Nova fins a tornar a agafar el carrer Banys al barri de Montserrat. El Trenet tindrà un horari de 17 a 20 h els divendres i dissabtes, i de 10.30 a 14 h els diumenges. Tots els ingressos aniran destinats a La Marató.

Divendres 14, a partir de les 16.30 h, l’Escola Puiggraciós organitza la seva Fira de Santa Llúcia, que també recollirà fons per la causa, a banda d’altres projectes solidaris del centre.

Dissabte 15 de desembre, a la plaça de Can Dachs, Piscines la Garriga munten una activitat esportiva a Can Dachs, Bodyattack Remember, on a més de passar una bona estona fent exercici, podreu fer la vostra aportació voluntària de 5 euros. Serà entre les 11 i les 13 h.

A la tarda, a les 19 h, la Coral Ariadna puja a l’escenari de l’Auditori amb un Concert de Nadal també per recaptar fons per La Marató.

L’Institut Manuel Blancafort, per la seva banda, realitzarà una activitat solidària per recaptar fons per a la Marató de TV3 el diumenge 16 de desembre, pel matí, a la plaça de Can Dachs. Alumnes de 3r d’ESO realitzaran una tómbola, paradetes de maquillatge i de venda de llibres de segona mà, d’entrepans i de begudes.

Si voleu col·laborar amb La Marató a la Garriga, teniu moltes opcions per fer-ho!

Trenet Solidari
Trenet Solidari