La Garriga, a la secció catalana d'Alcaldes per la Pau

Última revisió 14-03-2014 11:25
12/03/2014

La Garriga és un dels 200 municipis que formen part de la recent creada secció catalana d'Alcaldes per la Pau (Mayors for Peace).

L’organització municipalista més gran del món agrupa 5.912 ciutats de 158 països i regions, que tenen com a objectiu el treball en favor de la pau, el desarmament i especialment l’eliminació de les armes nuclears.

La Secció catalana d’Alcaldes per la Pau, que es va crear l'11 de març passat a Granollers ha de servir per articular el treball en aquest àmbit, coordinar les activitats de la xarxa, promoure el seu coneixement entre la ciutadania i donar veu al municipalisme català per la pau. Aquesta és una mostra clara de la fortalesa i el dinamisme del municipalisme català en l’àmbit de la cultura de pau, la solidaritat i la defensa dels Drets Humans.

Sota l’aixopluc de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Fons Català de Cooperació, el primer objectiu és treballar en l’àmbit de la Mediterrània.

Foto alcaldes per la Pau
Foto alcaldes per la Pau