La festa de Corpus, plena de novetats

Dijous, 15 de juny de 2017 a les 08:16

Com cada primavera, la diada de Corpus, que aquest any se celebrarà el 18 de juny, començarà a trenc d’alba amb la preparació de tots aquells veïns i veïnes que sortiran al carrer per dibuixar els dissenys de les seves catifes. 

Però aquestes no seran les úniques persones que es llevaran d’hora, ja que a les 7 hores tindrà lloc l’activitat “Desperta, la Garriga”, en què un grup de trabucaires despertarà el poble passejant amunt i avall.

En aquesta edició, la festa omplirà els carrers amb un total de 30 catifes de flors, un mural floral al barri de Dalt, la font de l’Ou com balla al carrer de Samalús i quatre altars florals (al carrer la Doma, a les places de Santa Isabel i de les Oliveres i al carrer Calàbria). Al matí, de les 11 a les 13 hores, el públic gaudirà de la cercavila i l’animació de la companyia d’Arrel, així com dels personatges la Ginesta i el Pellofa i el capgròs Clavellot.

Altres activitats de la jornada seran una actuació castellera amb els Xics de Granollers, al matí a la plaça Can Dachs, l’espectacle Impresentable Swing Corpus, al migdia a la plaça del Silenci, o les portes obertes que es faran, tant al matí com a la tarda als principals punts d’interès turístics patrimonial.

La festa, que es preveu que aplegui milers de visitants d’arreu, també es completarà amb la ballada de sardanes i els balls de Corpus Imaginari, a la tarda a la plaça de Can Dachs. 

Clourà la diada la processó pels carrers encatifats, que comptarà amb la participació dels Geganters i Grallers de la Garriga, i la ja tradicional clavellada popular.

Darrera actualització: 28.06.2017 | 16:21