La Comissió de Festa Major, en marxa!

Última revisió 11-02-2020 13:06
05/02/2020

La Festa Major 2020 serà fruit del treball i els acords que es prenguin a la Comissió de Festa Major que s’ha creat específicament per a l’ocasió.

 

A la primera reunió d’aquesta comissió, que va tenir lloc el passat dimarts, es van acordar les dates de la festa, que aquest any serà més llarga que els anteriors i se celebrarà del 26 de juliol al 3 d’agost.

També es va decidir crear un correu electrònic per poder contactar amb la comissió, ja sigui per participar-hi activament o per fer-hi arribar propostes. El correu electrònic, que ja està actiu, és fmlagarriga@gmail.com.

L’objectiu és que la festa major esdevingui 100% participativa i que, a través de trobades quinzenals, la comissió analitzi, organitzi i proposi, juntament amb el personal de l’Ajuntament, el programa d’actes i l’estructura de la festa. En el disseny caldrà, això sí, tenir en compte tant el pressupost com la viabilitat de les propostes, així com els espais i les franges d’edat de les activitats, i vetllar per la seguretat i el compliment de la Llei d’espectacles públics.

Actualment la comissió està integrada per una trentena de persones que de manera voluntària organitzaran la Festa Major 2020.

La propera reunió es farà el proper dissabte 15 de febrer d'11 a 13 h al Casal de Joves.

Festa Major
Festa Major