Joves de la Garriga es formen a l’estiu

Dimarts, 14 d'agost de 2018 a les 08:00

Durant el mes de juliol, diversos nois i noies van participar en els cursos intensius organitzats pel Casal de Joves de la Garriga.

D’una banda, en el curs de premonitors i premonitores es van fer algunes classes teòriques i posteriorment, els i les joves van poder realitzar pràctiques en casals d’estiu del municipi.

D’altra banda, també es va fer un curs d’improvisació teatral, que va tenir lloc els dimarts i dijous del mes de juliol al Teatre de la Garriga – El patronat. Un total de 35 persones van participar en aquesta formació, que va tenir com a exercici final una actuació en el marc de la Festa Major de la Garriga, un espectacle de teatre improvisat, basat en l’espontaneïtat i l’humor.

De cara al setembre, el Casal de Joves ja ha programat nous cursos i tallers. Així, es farà un nou curs de premonitors i premonitores ( per a joves a partir dels 15 anys i amb pràctiques al Casal de Nadal) i un curs d’atenció al públic en botigues (per a joves a partir dels 16 anys).

També es faran tallers de break dance, rima i rap, DJ, gravació de cançons a l’estudi, d’audiovisuals i d’improvisació teatral.

Darrera actualització: 08.08.2018 | 11:48