Joguines compartides als parcs infantils

Última revisió 15-10-2019 13:29
22/10/2019

Els parcs infantils de Can Caralt i la plaça del Silenci presenten una novetat: l’Ajuntament hi ha instal·lat una estructura amb joguines per compartir. Concretament hi ha col·locat uns mòduls que contenen material de joc d’accés lliure (pales, rasclets, galledes, regadores, sedassos...) per a les criatures que fan servir l’espai.

Els mòduls també s’instal·laran, aquests dies, a dos parcs més del municipi. Les estructures han estat dissenyades expressament per l’Ajuntament de la Garriga amb l’assessorament del Servei de Promoció i Conservació de l’Espai Públic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que havia participat en una prova pilot d’una iniciativa similar en un altre municipi.

L’actuació, una de les guanyadores del pressupost participatiu 2018, vol afavorir l’ús compartit de les joguines i dels parcs. En aquest sentit, s’espera fomentar el consum responsable, el respecte i la conservació tant del  material com de l’entorn. El projecte també té la voluntat de convertir aquests punts en un espai d’intercanvi de joguines i, de fet, ja hi ha famílies que hi han deixat  material que no feien servir i que ara es podrà reutilitzar en comunitat.

Joguines compartides
Joguines compartides