Instal·lació d'un DEA a la pista 1

Dilluns, 13 d'agost de 2018 a les 08:00

El projecte La Garriga, municipi cardioprotegit segueix endavant i i actualment el poble compta amb 9 equips, un cop instal·lat un nou aparell a la pista 1.

D’aquests, sis es troben a la via pública i estan disponibles les 24 hores del dia els 365 dies de l’any: al Teatre de la Garriga, al pavelló de Can Violí, al pavelló de Can Noguera, a l’escola Giroi i al polígon de Can Terrers, a l'exterior de l'empresa Obres Tècniques Lloret” al C/ Francesc Macià 35. 

Alhora, n’hi ha tres que es troben en espais interiors, que són els del camp de futbol municipal, el de les Piscines La Garriga i el del Centre d’Atenció Primària (CAP).

Els desfibril·ladors són aparells d’ús públic, amb un sistema automàtic, senzill, modern i fible, que els pot fer servir qualsevol persona en qualsevol moment i que permeten actuar en cas d’aturada cardiorespiratòria. Una actuació precoç i eficaç amb l’ajuda d’un DEA i de persones formades, és decisiva davant d’una situació crítica i pot resultar clau per aconseguir salvar una vida.

Darrera actualització: 08.08.2018 | 09:31