Inscripcions obertes a la 10a Mostra d'Art

Dijous, 12 de setembre de 2019 a les 00:00

La Mostra d’Art de la Garriga, l’exposició col·lectiva que s’organitza dins els actes del 8M, arriba a la seva 10a edició. Les inscripcions per participar-hi ja són obertes i poden fer-se fins al 12 de novembre, tot omplint el formulari que s'adjunta en aquesta notícia. 

Per a aquesta convocatòria, el grup d’artistes que hi participi podrà inspirar-se, des de qualsevol disciplina, en alguna de les temàtiques que s’hi ha treballat al llarg d’aquesta dècada i que sempre han tingut relació amb les dones i, més concretament, amb els feminismes. Els objectius d’aquesta activitat són donar a conèixer les aportacions de les dones en l’art i la lluita feminista a través de l’art, ja que han estat tradicionalment invisibilitzades. Alguns dels temes tractats han estat les dones d’aigua, l’apoderament, la creativitat, el cos i artistes com  Lita Cabellut, Olga Sacharoff i Mireia Sallarès.

Es tracta d’una activitat participativa, en què es programen activitats paral·leles vinculades a la mostra. Més informació a pigualtat@ajlagarriga.cat.

Darrera actualització: 12.09.2019 | 11:51