Inici de la nova temporada del Teatre

Dijous, 7 de setembre de 2017 a les 08:00

El Teatre de la Garriga – El Patronat inaugurarà el 16 de setembre la seva nova temporada amb l’obra Art, de Yasmina Reza, una comèdia sobre l’amistat interpretada pels coneguts actors Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.

La nova temporada també portarà a la Garriga l’espectacle del pallasso Tortell Poltrona i Albert Pla (28 d’octubre); el concert I que canten primavera, de Jaume Arnella i el Cor Sarabanda (21 d’octubre); l’espectacle Les Kol·lontai, de Sílvia Comes, Meritxell Gené, Ivette Nadal i Montse Castellà (24 de novembre), el concert de rumba de Muchacho&Sobrinos (18 de novembre), o el concert de Frans Cuspi (20 de gener), entre d’altres.

També hi haurà lloc per als espectacles familiars, amb l’obra de titelles Aläsha, el viatge a la llum (26 de novembre), i les produccions locals, com Els Pastorets i les actuacions de Nats Teatre, la Coral Ariadna o Kòmix.

En molts dels espectacles s’oferiran, també, els tallers per a infants. Les entrades ja es poden comprar al web www.teatrelagarriga.cat.

Darrera actualització: 07.08.2017 | 13:25

Imatges

art