Grallarriga, els grallers de la Garriga: protagonistes a la Festa Major de Granollers

Dilluns, 2 de setembre de 2019 a les 12:00

El grup de música tradicional Grallarriga van inaugurar el passat 27 d'agost el Pique de Gralles de la Festa Major de la ciutat de Granollers, un any després de guanyar el Pique, a l'edició del 2018.

Grallarriga va protagonitzar la setmana passada el Pique de Gralles de la Festa Major de Granollers d’aquest any 2019. Els components del grup van inaugurar el concurs d’aquest any amb un concert, al ritme de la peça "Grallada 2005". Entre d'altres peces van interpretar "Ai Vist lo Lop", una antiga cançó occitana amb adaptació feta per a gralla, o "L'ou com balla de la Garriga", tema creat l'any 2018 especialment per al desè aniversari de la recuperació de la tradició de la font de l'ou.

La formació musical garriguenca va guanyar el Pique de Gralles de la Festa Major de Granollers l’any 2018, i és per aquest motiu, que han estat els encarregats d’obrir l’edició d’aquest any.

L’excel·lentíssima alcaldessa de la Garriga, Dolors Castellà, va assistir al concert i va aprofitar a desitjar-los molta sort instants abans que pujessin a l'escenari. A més, altres entitats garriguenques, com el Front Diabòlic, els Geganters o l’Ou com balla així com altres persones del poble, no van perdre l'oportunitat de desplaçar-se a la ciutat per escoltar-los i donar-los el seu suport i escalf.

Darrera actualització: 02.09.2019 | 11:27