Finalitzada la segona taula de treball d'Apropa't

Divendres, 24 de gener de 2014 a les 14:21

La segona taula de treball del projecte Apropa’t, que es va realitzar entre els mesos de novembre, desembre 2013 i gener 2014 amb professionals del sector sociosanitari, es dóna per finalitzada.

En aquest taller es van definir les funcions i tasques del lloc de treball d'un assistent sociosanitari, tant en residències com en domicilis, i es van recollir les primeres competències dels professionals més sol.licitades.

El taller amb els professionals del sector es va realitzar durant dues sessions: el 14 i 26 de novembre. Aquest taller va estar dinamitzat per l’assessora Anna Fló i hi van participar els següents professionals: la Pilar Serra de Gent Gran Serveis; la Mercè Bosch de l’Hospital Asil; la Judith Checa de la Residència El Pilar; l’Esther Escalera de la Residència Reig i l’Elisabeth Rof professional de SAD

Durant el mes de desembre 2013 i gener 2014es van dur a terme les entrevistes en profunditat amb responsables de les empreses del sector per tal de contrastar i ampliar l’informació recollida en el taller. Hi van participar Isabel Ribell de Gent Gran Serveis, Isabel Llimargues de l’Hospital Asil;, Lourdes Cañada de la Residència El Pilar i Wendy Castañeda de la Residència Reig.

Darrera actualització: 27.01.2014 | 09:14

Imatges

Foto del tauler de la 2a taula de treball Apropa't