Festa Major 2017, Descobreix-la

Dimecres, 12 de juliol de 2017 a les 00:00

Del 27 de juliol al 3 d’agost la Garriga celebra la seva esperada Festa Major, amb un programa dissenyat adaptar-se a tots els públics.

La Festa Major, que és possible gràcies a la feina conjunta de l’Ajuntament amb desenes d’entitats i associacions del municipi, comptarà amb un centenar d’activitats que es desenvoluparan al llarg d’aquests cinc dies en diversos espais del poble.

El tret de sortida, com sempre, el marcarà el pregó, que aquesta vegada anirà a càrrec del conegut actor Pep Plaza. Serà el dijous 27 de juliol al vespre i, a partir d’aquí, les activitats no s’aturaran fins al dia de la cloenda. La timbalada, el correfoc, el correaigua i els ja tradicionals versots seran algunes de les activitats d’aquest primer vespre.

El sopar de Festa Major, un altre dels esdeveniments més populars, es farà divendres 28 a la plaça de Can Dachs i els tiquets es poden comprar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al dia 25. Després del sopar, el públic gaudirà del ball posterior amb l’Orquestra Montgrins.

El Passeig esdevindrà durant aquests dies un espai familiar, amb jocs i tallers i espectacles per a infants de 0 a 8 anys. En aquesta zona, adaptada a les necessitats dels nens i nenes, hi haurà jocs de taula, d’experimentació, de maquillatge i de castells de sorra, entre d’altres. Aquest any, com a novetat, els jocs d’aigua, els inflables refrescants i la festa de l’escuma es faran al carrer del Bosc, al final del Passeig.

Per segon any consecutiu, els concerts de nit es faran a la zona propera a la Doma, a la vora de l’aparcament de les Roques. A la següent pàgina d’aquest butlletí, us detallem tota la informació sobre els grups que actuaran als escenaris d’aquest espai.

Des de l’Ajuntament s’espera que la Festa Major sigui una oportunitat per al conjunt de veïns i veïnes de compartir uns dies de diversió, entreteniment  i cultura. Aquest és justament l’objectiu del programa d’aquest any 2017 que, sota el lema “Festa Major de la Garriga: Descobreix-la”, convida tothom a gaudir de la gresca

Darrera actualització: 13.07.2017 | 09:18