Exposició sobre prevenció solar i càncer de pell

Última revisió 15-10-2019 12:22
22/10/2019

El Centre d’Atenció Primària (CAP) de la Garriga acull aquests dies una exposició itinerant sobre prevenció solar i càncer de pell. L’exposició explica els beneficis del sol per a la salut, però també els seus potencials efectes negatius i els factors de risc per desenvolupar un càncer de pell, així com els senyals d'alerta. 

 

El principal responsable del càncer de pell és la radiació ultraviolenta rebuda d’una exposició inadequada al sol i, justament per això, amb aquesta iniciativa es pretenen abordar aspectes com els hàbits d’exposició al sol, la protecció utilitzada i la percepció de risc entre la població. L'exposició també inclou recomanacions bàsiques i explica maneres de protegir-se del sol.

La mostra, que es pot viistar fins al 25 d'octubre,  é el resultat de la col·laboració entre l’Atenció Primària de l’àrea Metropolitana Nord i l’AECC Catalunya contra el càncer per transmetre a la població de diversos municipis del Vallès Oriental la importància de treure bon profit del sol i prevenir riscos per la salut.

Exposici?³ CAP
Exposici?³ CAP