Èxit de les píndoles formatives 2.0

Última revisió 03-06-2014 13:32
03/06/2014

85 persones han participat a les píndoles formatives “Treu partit de les TIC: Apunta’t al carro 2.0.” que van finalitzar el passat mes de maig.  La proposta té per objectiu formar a persones en l’ús de les TIC i de les xarxes socials per tal que aquestes les puguin fer servir tant per a la recerca de feina com per al desenvolupament d’una idea emprenedora.

En aquest cas concret, s’han fet píndoles de Facebook, Linkedin, Twitter, Bio Currículum, Blog i Retoc digital.

Els cursos que ara han acabat ha tingut molt d’èxit no només perquè s’ha quedat gent en llista d’espera sinó perquè els participants han valorat molt positivament la seva realització “tant pels coneixements adquirits com per la possibilitat de fer-ne un ús immediat de cada una de les eines que al llarg d’aquests mesos s’han anat treballant”.

Per aquest motiu i perquè cada vegada més es constata que les xarxes socials són una eina gairebé indispensable per a la recerca de feina, es programarà una segona edició pel mes de juliol amb continguts similars.

Aquesta formació forma part d’un projecte conjunt de les àrees d’ensenyament, joventut i promoció i desenvolupament econòmic.

Píndoles formatives 2.0
Píndoles formatives 2.0