Especial eleccions 27S a Ràdio Silenci

Última revisió 24-09-2015 14:42
24/09/2015

Ràdio Silenci, l’emissora municipal de la Garriga, emetrà aquest diumenge 27 de setembre dos programes especials per informar puntualment de tota l’actualitat de la jornada electoral.

A dos quarts de dues del migdia, l’emissora emetrà un espai de 30 minuts amb connexions en directe amb diversos col·legis electorals. A més, farà publiques les primeres dades de participació i donarà veu als portaveus municipals i als veïns del poble que ja s’hagin apropat a les urnes. A les dues, l’informatiu migdia de la Xarxa de Comunicació Local de Catalunya donarà una visió de país de la jornada.

Des de les vuit del vespre i fins ben entrada la nit, el director de Ràdio Silenci, Eduard Mas, conduirà, juntament amb la periodista Carme Defez, el programa especial de la Xarxa, que emetran desenes d’emissores locals de tot el país, inclosa la de la Garriga. A les vuit es farà públic un sondeig elaborat a peu d’urna. I durant tota la nit es donaran els resultats al segon, amb connexions amb una vintena de poblacions. També es comptarà amb l’anàlisi de diversos experts.

eleccions
eleccions