Es presenten les noves propostes del Centre de Visitants

Última revisió 09-04-2014 09:21
14/04/2014

El proper 16 d’abril, a partir de les 17 h, s’oferirà una presentació sobre la nova gestió del Centre de Visitants i de l’oferta turística i educativa de la Garriga.  Des del mes de març, l’empresa Arkpadoc és l’encarregada de gestionar i dinamitzar l'equipament municipal.

El seu projecte pretén posicionar l’equipament com a referent al territori tant pel que fa a l’espai museístic, que permet interpretar el patrimoni local, la història i l’entorn garriguencs, com a l’oferta turística del poble. En aquest sentit es vol lligar l’espai a les activitats gastronòmiques, comercials i culturals que es portin a terme al municipi per tal de crear sinèrgies i augmentar el flux de visitants.

Una de les novetats serà la creació d’una central de reserves oberta durant tota la setmana, amb un estudi i recerca sistemàtica de nous públics.

La nova gestió comportarà la creació d’un nou ventall d’activitats tant dins el propi equipament com per reforçar els itineraris i productes que s’ofereixen. En aquest sentit, es pretén explorar la creació de productes lligats a nous àmbits d’actuació, com la gastronomia, la cultura, la muntanya, les compres i la formació. Una de les propostes, per exemple, podria girar al voltant de programar sortides nocturnes amb una degustació i una oferta cultural o programar tallers o xerrades vinculats a diades especials. Tanmateix, els nous productes i la nova oferta s’aniran desenvolupant efectivament al llarg dels dos propers anys.

Centre de Visitants de la Garriga
Centre de Visitants de la Garriga