Enquesta per valorar el Carnaval 2018

Dijous, 15 de febrer de 2018 a les 08:00

L'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania una enquesta per recollir opinions i suggeriments sobre les activitats que es van organitzar per Carnaval.

A l'enquesta es demana valoració sobre l'horari, el recorregut i la rua i també sobre el canvi de dia de l'enterrament de la sardina i la crema del Rei Carnestoltes, que enguany s'ha fet el divendres de cendra. També es demana que la ciutadania aporti suggeriments i idees per millorar l'activitat.

Les valoracions, que són totalment anònimes, serviran per organitzar la propera edició.

La rua del Carnaval de la Garriga va reunir, el passat 10 de febrer, un total de 12 comparses on hi participaven més de 600 persones. Durant més d'una hora van passejar-se pels carrers del municipi a ritme de la música, cavallets de mar, follets, esponges, dracs, robots i vinkings.

El resultat del concurs va ser el següent: 

A la categoria A, el primer premi se l'ha endut la comparsa dels Tagamar Salada i el segon la dels NinGirois. 
A la categoria B, Vikings Free ha quedat en primera posició, la comprasa del Pinebosc Encantat ha quedat en segona i els Cartobots s'han endut el tercer premi. 
A la categoria C, els Panxarruts s'han endut el primer premi, Bad Baby & The Police el segon i la comparsa Fantasia d'època el tercer.
A la categoria D el premi se l'han endut les Dues Esponges Esponjoses.

El Carnaval va acabar dimecres de cendra amb l'enterrament de la sardina i la crema del Rei Carnestoltes.

Darrera actualització: 15.02.2018 | 11:29