Els concerts de nit es tornaran a fer a l'Espai Nits la Doma

Divendres, 21 de juliol de 2017 a les 08:00

Per segon any consecutiu, els concerts de nit es faran a la zona propera a la Doma, a la vora de l’aparcament de les Roques. 

La primera nit de gresca començarà amb l’espectacle Vaparir Tour 2017, que compta amb tota l’essència de Ràdio Flaixbac i que lidera el conegut locutor Carles Pérez amb tot el seu equip. Aquesta activitat s’ha programat arran d’una iniciativa del Consell d’Infants de la Garriga.

Altres concerts seran els d’Oques Grasses, grup format a Osona i amb un estil musical divers però que s’enquadra especialment en el reggae-pop, i el del conjunt d’indie-folk La Iaia. Totes dues formacions pujaran a l’escenari el divendres 28 a la nit.

Un dels grups més esperats, serà el conegut grup de pop català Els Amics de les Arts, que actuaran a l’escenari de l’Espai Nits la Doma el dissabte 29 a la nit.

Altres propostes musicals a l’Espai Nits la Doma seran l’actuació del DJ Cocodrilo Club, famós pels seus recorreguts musicals per “les cançons de tota la vida” i de les 3 formacions guanyadores del concurs de grups locals: Slap, Mediterrània Band i Lavanda.

Aquest any,  s’incrementarà el nombre de barres que hi haurà al recinte, que passarà de 4 a 6, i s’incorporarà el servei gastronòmic de 3 foodtrucks.

Darrera actualització: 19.07.2017 | 11:46

Imatges

Espai Nits la Doma