El periodista Roger Escapa apadrina la nova temporada de Ràdio Silenci

Dimarts, 25 de setembre de 2018 a les 08:00

El periodista de Catalunya Ràdio, Roger Escapa, apadrinarà dimarts 25 de setembre, la nova temporada de Ràdio Silenci.

L'acte a la sala de Plens, serà obert a tothom (amb entrada per les dependències de la policia local) i s'emetrà en directe de 8 a 9 del vespre pel 107.4 de la FM, la TDT del Vallès Oriental, la pàgina web radiosilenci.cat i l’aplicació per a dispositius mòbils de Ràdio Silenci.

Els presents, a més d'escoltar les novetats de la graella, també podran fer preguntes a Roger Escapa.

Entre les novetats d'aquesta temporada, hi ha la incorporació de tres nous programes: Engrunes viatgeres, els dilluns; Un paraigua a la maleta, els dijous; i Música a la carta, remember, els divendres. També s'incorporen diversos col·laboradors al magazín diari Això no és Älmhult, un espai que es podrà seguir escoltant de dilluns a divendres d’una a dues del migdia.

En total, l'emissora municipal emetrà 20 programes de producció pròpia, entre els quals hi ha clàssics com el 107.Plom, el Pipo papiroflèxia i el Guitarra, baix i bateria. A més dels espais fets als estudis del carrer Banys, Ràdio Silenci també emetrà una desena d'espais fets per altres emissores d’arreu del país. Completa la graella una cuidada radiofórmula, que inclou un espai per als músics garriguencs i 15 càpsules breus que tracten temes molt diversos, com ara rutes a peu i l'agenda del Cinema Alhambra.

L'Infogar, l'informatiu de l'emissora municipal de la Garriga, manté el seu horari d’emissió: es pot escoltar de dilluns a divendres a les dues i les set de la tarda. Es complementa, a dos quarts de tres i a dos quarts de vuit de la tarda, amb el Notícies en Xarxa, una mirada àmplia al país. Un Notícies en Xarxa que també es pot escoltar de dilluns a divendres de set a nou del matí, i dissabtes i diumenges a les dues de la tarda. A més a més, cada hora, de les nou del matí a les deu de la nit, hi haurà un butlletí informatiu.

 

Darrera actualització: 25.09.2018 | 12:34