El periodista de RAC1 Xavier Bundó apadrina la nova temporada de Ràdio Silenci

Última revisió 30-09-2019 14:51
30/09/2019

Al periodista i presentador del Via Lliure de RAC1 (líder dels caps de setmana) Xavier Bundó apadrinarà la nova programació de Ràdio Silenci el proper dimecres 2 d'octubre a les vuit del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament.

L'acte, obert a tothom (amb entrada per les dependències de la policia local), s'emetrà en directe de 8 a 9 del vespre pel 107.4 de la FM, la TDT del Vallès Oriental, la pàgina web radiosilenci.cat i l'aplicació per a dispositius mòbils de Ràdio Silenci. Els presents, a més de conèixer les novetats de la graella, podran fer preguntes al periodista sabadellenc Xavier Bundó.

Ràdio Silenci va estrenar el passat 12 de setembre la temporada 2018-2019 amb la posada en marxa de tots els espais informatius. La nova graella es complementarà el dilluns 30 de setembre amb l'inici dels espais fets pels més de seixanta col·laboradors de la ràdio municipal de la Garriga.

Entre les novetats de la temporada 2019-2020 a la graella de Ràdio Silenci, hi ha la incorporació de quatre nous programes: Món sostenible, els dijous; La curiositat de viure, els divendres; Sense embuts, els dissabtes; i La mandala, els diumenges. També es comencen a emetre tres càpsules temàtiques noves, que es podran sentir tots els matins i tardes de dilluns a diumenge: La Garriga fosca, Nanorelats i Coaching per viure millor.

En total, l'emissora municipal de la Garriga emetrà 20 programes de producció pròpia, entre els quals hi ha clàssics com el 107.Plom i el Guitarra, baix i bateria; i el magazín diari Això no és Älmhult. A més dels espais fets als estudis del carrer Banys, Ràdio Silenci també emetrà una desena d'espais fets per altres emissores d'arreu del país. Completa la graella una cuidada radiofórmula, que inclou un espai per als músics garriguencs i 15 càpsules breus que tracten temes molt diversos, com ara rutes a peu i l'agenda del Cinema Alhambra.

xavier bund?³
xavier bund?³