El Festival de la Infància, molt a prop

Última revisió 21-05-2019 12:58
21/05/2019

El Festival de la Infància de la Garriga, que va néixer fa quatre anys amb l’objectiu d’incentivar activitats i accions per als nens i nenes del poble, torna els propers 1 i 2 de juny amb moltes més propostes. En la seva 4a edició, la programació del festival comptarà amb diversos espais i, un cop més, oferirà alternatives per a infants de totes les edats.

El dissabte 1 de juny es faran activitats a la plaça del Silenci i a l’Auditori de l’Escola de Música, una zona on hi haurà jocs i tallers familiars pensats, sobretot,  per a la primera infància. L’endemà, diumenge 2, les places de l’Església i Can Dachs seran l’escenari de tot un conjunt d’instal·lacions lúdiques, que inclouran inflables, una tirolina, i jocs de fusta i tallers de manualitats, entre d’altres.

El festival comptarà amb la col.laboració dels i les voluntàries de Protecció Civil, axí com amb l’exhibició de vehicles d’emergències de bombers, policia local i ambulàncies. Com sempre, clourà el festival un espectacle d’animació infantil. 

Cant? nia
Cant? nia