El Consell d'Infants i el d'Adolescents, en marxa

Última revisió 11-12-2019 16:06
04/12/2019

El Consell d’Infants de la Garriga per al curs 2019-2020 es va constituir el passat 12 de novembre, en un acte a la Sala de Plens.  El conformen un total de 19 alumnes dels cursos de 5è i 6è de les escoles del municipi, que actuen com a representants dels seus companys i companyes i s’encarreguen de fer sentir la seva veu a l’Ajuntament a través d’aquest òrgan de participació. 

Des de l’any passat, a la Garriga també hi existeix el Consell d’Adolescents, format per joves d’entre 12 i 16 anys dels centres de secundària del poble. En aquest cas, l’acte de constitució va tenir lloc ahir, 3 de desembre, també a la Sala de Plens.

Tant el Consell d’Infants com el Consell d’Adolescents de la Garriga tenen la finalitat de garantir que la realitat i les necessitats d’infants i joves es tinguin en compte en la presa de decisions municipals. A través de trobades mensuals, els dos grups treballen per aportar la seva visió a la política municipal, tot aprenent a exercir una ciutadania activa i sota la dinamització d’un equip especialista en participació ciutadana i millora de la vida urbana. 

Consell d'Infants
Consell d'Infants