El Club Social El Far estrena local

Última revisió 26-07-2019 11:41
26/07/2019

El Club Social El Far va estrenar el seu nou local, situat al número 52 del carrer Anselm Clavé, ahir a la tarda en un acte oficial en què es va presentar a la ciutadania. Aquest servei d’inclusió sociocomunitària ofereix un espai de lleure i de trobada a persones amb problemàtiques de salut mental.

El Club Social El Far – la Garriga va néixer l’any 2017 per iniciativa de l’Associació El Far per a la Salut Mental i està gestionat per la Fundació Salut Mental Catalunya. A través d’un programa d’intervenció grupal, al local s’hi duen a terme tallers de manualitats, expressió corporal, tallers de cuina, esports, caminades i sortides culturals, entre d’altres. El local té capacitat per a 30 persones usuàries, i actualment ja n'atén més d'una vintena, tant de la Garriga com de municipis propers.

El servei rep el finançament de la Generalitat i compta amb el suport de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i la Fundació Roviralta. L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de representants institucionals, entre elles l’alcaldessa, Dolors Castellà; la consellera de Presidència, Meritxell Budó; la presidenta de l’Associació El Far, Imma Pinyol, i el president de la Fundació Salut Mental Catalunya, Israel Molinero.