Desembre solidari

Última revisió 13-12-2017 19:30
13/12/2017

Aquest mes de desembre la Garriga comptarà amb diferents activitats solidàries per recollir donatius.

El brou solidari de l’ASIC el dia 3, la xerrada i la guardiola solidària de la Biblioteca el dia 13, la fira de Santa Llúcia de l’escola Puiggraciós el dia 20 i una caminada organitzada pel CAP el dia 17 recolliran donatius per La Marató de Tv3, que enguany està dedicada a les malalties infeccioses. També recolliran donatius per a la Marató, el dinar solidari de Mexcla't, una xocolatada al barri de Dalt i una cantada a l'escola Tagamanent.

Pel que fa al trenet de l’ASIC enguany se solidaritzarà a favor dels refugiats de la mà de la Garriga Guerrera, Associació solidària de la Garriga compromesa en la defensa dels drets humans amb la seva campanya “Trencant murs, obrint pas” per tal d’aconseguir donatius pel projecte de suport als refugiats atrapats a l’Illa de Lesbos.

També s’ha posat en marxa la campanya dels Punts d’il·lusió de la Georgina Vila, una nena de 10 anys de la Garriga que recull donatius per la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia després de saber que una amiga seva està malalta. Els punts de llibre es poden comprar per 1 euro a una vintena d’establiments del municipi.

Aquest desembre i per primer cop, el Banc de Teixit farà dues campanyes a la Garriga. La primera, el divendres 15 desembre de 16 a 20 hores a l’Escola Els Pinetons i la segona, el divendres 29, de 16 a 21 hores al CAP.

Dinar solidari del Pintxo del Vallès
Dinar solidari del Pintxo del Vallès