Debat sobre la producció ecològica i de proximitat

Dimarts, 30 d'octubre de 2018 a les 08:00

El proper dilluns 5 de novembre s'ha organitzat una sessió de participació del procés de diagnosi del projecte Arrela't que vol debatre amb la ciutadania els principals problemes i oportunitats dels diversos sectors realcionat amb la producció ecològica i de proximitat (productors, comerços alimentació, restauració, administració, etc.).

Per fer-ho, hi haurà una primera estona de sessió plenària, on es donaran tota una sèrie de dades i informacions que s’han anat recollint en el procés de diagnosi. Després hi haurà una estona de taules separades, per sectors, on es debatran aquestes informacions en relació a cada sector. I finalment hi haurà una altra sessió plenària, ones posaran en comú els debats i s’obtindran resultats immediats.

Per fer-ho, la gent que hi participi, votarà a través d’una aplicació mòbil, que permetrà això, obtenir i veure resultats al moment.

Aquesta primera sessió informativa es farà a partir de les 17 h al Teatre de la Garriga i no cal inscripció prèvia.

Més endavant, el 3 de desembre, es farà la segona i última sessió de participació del projecte, ja vinculada al pla estratègic, on es prendran, ara ja sí, decisions concretes d’accions a dur a terme.

El projecte Arrela't vol vincular la ciutadania de la Garriga amb la seva "terra" i alhora, generar espais d'intercanvi i vivències al voltant del món agrari. Des de l'Ajuntament es vol crear sinèrgies per tal de produir, distribuir, compartir, aprendre i menjar localment i de manera respectuosa per tal que la ciutadania pugui connectar amb el seu entorn amb la filosofia que "petits passos locals són imprescindibles si volem canviar alguna cosa globalment". 

Darrera actualització: 31.10.2018 | 10:56