Conèixer el patrimoni garriguenc

Dimecres, 8 d'agost de 2018 a les 08:00

El Centre de Visitants de la Garriga organitza, el dissabte 11 d’agost i el dimecres 15 d’agost, un parell d’activitats per descobrir part del patrimoni del municipi.  

D’una banda, el dia 11, l’itinerari guiat “El Modernisme de la burgesia. Arquitectura, aigües i jardins” permetrà conèixer als participants el nou eixample garriguenc, creat entre finals del segle XIX i principis del XX, i fet a mida de les famílies burgeses vingudes de Barcelona. Grans torres d’estiueig amb jardins i noves avingudes senyorials, al voltant d’espais termals, formen part d’aquesta descoberta.

La sortida té lloc a les 10 h, des de Can Raspall (c. Banys, 40) i cal fer reserva prèvia al correu info@visitalagarriga.cat.

Aquesta ruta es torna a repetir el 15 d'agost. Aquell dia, una mica més tard, a les 12 h, es programa la visita guiada a l’interior del refugi antiaeri de l’estació de la Garriga, testimoni del treball col·lectiu del poble davant l’amenaça dels bombardeigs franquistes durant la Guerra Civil. Les places són limitades i també cal fer reserva a través del correu info@visitalagarriga.cat.

Trobareu més informació al web www.visitalagarriga.cat

Darrera actualització: 08.08.2018 | 09:51