Concert solidari d'Hotel Cochambre

Última revisió 28-05-2018 11:52
25/05/2018

L'Associació Projecte Mexcla't i l'Ajuntament organitzen un Concert Solidari, a càrrec d’Hotel Cochambre, el divendres 1 de Juny a les 23.30 h a la Pista Numero 2 (Zona de Ca n’Illa).

Els diners del taquillatge aniran íntegrament destinats a l'Institut d'Oncologia de la Vall d'Hebron, segons un conveni signat entre el consistori i aquesta àrea d'investigació de l'hospital barceloní.

El preu de les entrades serà de 5 euros i es poden fer reserves enviant un correu a l'adreça electrònica de l'entitat (projectemexclat@gmail.com). Totes les reserves entraran en el sorteig d'una panera amb productes per un valor de més de 500 euros.

La popular banda Hotel Cochambre s’ha convertit en tot un referent de les festes populars a Catalunya, amb els seus espectacles de versions i la seva posada en escena teatral i plena d’humor i ironia fresca. En acabar el concert, la festa seguirà amb una sessió de DJ.

El concert es va presentar el passat 23 de maig a la sala de Plens amb l'assistència del presidents de l'entitat, Carlos Martín, el regidor de Joventut, Jordi Pubill, el músic Beni Inglada i la doctora de l'Hospital de la Vall d'Hebron responsable del projecte, Mafalda Oliveira.

Enllaços