Concert de la Coral Sant Jordi de dedicat a la Marató

Última revisió 18-12-2018 11:46
19/12/2018

El dissabte 22 de desembre, a les 21h, la Parròquia de Sant Esteve de la Garriga acollirà el concert “Nadal a doble cor” de la Coral Sant Jordi, un programa de música eminentment nadalenca amb la peculiaritat que la majoria de les obres que s’hi podran sentir estan escrites per a aquesta formació de doble cor.

S’hi podran escoltar des dels motets renaixentistes pensats per a ser cantats durant  les celebracions eucarístiques fins a composicions dels nostres dies, passant per obres dels grans compositors romàntics que tant van desenvolupar l’escriptura coral. Clouran el concert algunes nadales tradicionals catalanes arranjades per compositors i alhora directors de cor del nostre país.

El concert del pròxim dia 22 serà molt especial, ja que serà l’única oportunitat per gaudir de forma íntegra d’aquest programa i la primera visita de la Coral Sant Jordi a La Garriga des de fa quasi 30 anys. A més, els beneficis aniran destinats a la investigació contra el càncer, a la qual TV3 ha dedicat La Marató d’enguany.

L’entrada és lliure i, a la sortida, es recolliran els donatius.

coral sant jordi
coral sant jordi