Compliment del 100% dels indicadors de transparència per 4t any consecutiu

Divendres, 16 de març de 2018 a les 09:00

El web de l'Ajuntament de la Garriga compleix, per quart cop consecutiu, el 100% dels 52 indicadors Infoparticipa, segons l’anàlisi realitzat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP). La Garriga és, a dia d'avui, l'únic municipi del Vallès Oriental amb la validació de tots els indicadors.

Aquest és el primer pas per obtenir el guardó de la cinquena edició del Segell InfoParticipa, que es lliurarà el proper 25 d’abril a la UAB.

El segell a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local suposa un reconeixement a les bones pràctiques del web municipal al voltant de cinc àrees temàtiques, que inclouen qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics, quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana. Com a novetat, en aquesta edició han sigut incorporats aspectes qualitatius, com el fet que les informacions estiguin actualitzades, siguin comprensibles i es trobin amb facilitat.

El procés d’avaluació va des del 30 d’octubre de 2017 fins el 20 de març de 2018.

L’any passat només 18 ajuntaments van aconseguir el 100% dels indicadors ( La Garriga, Esplugues Santa Coloma de Gramenet, Manresa, Castelldefels, Gavà, Vic, Premià de Mar, Olesa de Montserrat, Manlleu, Sant Quirze del Vallès,  Argentona, Premià de Dalt, Cassà de la Selva, Llagostera, Sant Climent de Llobregat i Sant Hipòlit de Voltregà). 

Darrera actualització: 16.03.2018 | 16:59

Imatges

infoparticipa