Comencen els treballs pel tancament de la Pista 2

Dimarts, 13 de novembre de 2018 a les 14:00

Aquesta setmana han començat els treballs previs al tancament de la Pista poliesportiva de Can Illa, una actuació que es farà en paral·lel a altres millores de l’espai.

Així, a més d’aixecar les parets que convertiran la Pista 2 en un espai tancat, es reformaran els actuals vestidors (es faran dutxes noves i es canviarà l’enrajolat i el terra).

D’altra banda, també s’arranjarà el mur que delimita tot l’espai de la zona. Aquesta és una actuació d’emergència que s’ha hagut d’afegir al projecte després que els darrers episodis de fortes pluges al municipi fessin caure una part de la paret. Amb la construcció del mur i de la nova tanca perimetral s’assegurarà el sosteniment de les terres.

També es refarà i s’asfaltarà la rampa d’accés al recinte i es farà un nou registre de desaigua per tal d’evitar l’entrada d’aigua i terra en cas de pluja.

Es preveu que tota l’actuació estigui enllestida en uns tres mesos.

Aquestes obres formen part de la segona fase del projecte d’adequació de la Pista 2 (la primera fase va ser la construcció de la coberta). Una tercera fase consistiria en la construcció d’uns nous vestidors.

Darrera actualització: 13.11.2018 | 14:19

Imatges

Pista 2 Pista 2